201519mrt

Sportieve prestaties medewerkers Gom bij komende Business Marathon

201519mrt

Ook dit jaar zetten medewerkers van Gom weer een sportieve topprestatie neer door hun deelname aan de Business Marathon op zondag 12 april. Met 8 estafetteteams, 2 meer dan vorig jaar, en 2 duoteams gaan ze de uitdaging aan. Ieder estafetteteam heeft vier collega's die in estafettevorm allemaal een kwart marathon lopen en leggen zo samen de hele marathonafstand af. De vier lopers die de 2 duoteams vormen, lopen ieder een halve marathon.

Om een goede prestatie neer te zetten, moet er natuurlijk wel getraind worden. Iedereen heeft zijn eigen individuele trainingsschema, maar af en toe wordt er ook in groepsverband getraind. In de omgeving van Rhoon hebben negen deelnemers vorige week een training van 10 kilometer afgewerkt, natuurlijk in hun 'Beweeg mee met Facilicom' sportshirts!

Wereld Kanker Onderzoek Fonds 
Deelname aan en het trainen voor deze Business Marathon is niet alleen gezond, het zorgt ook voor een goed onderlinge sfeer en voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. Daarnaast, niet heel onbelangrijk, steunen zij met hun deelname ook het goede doel: het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds stuurt, stimuleert en financiert innovatief en vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek wereldwijd gericht op de preventie en overleving van kanker door middel van voeding, gewicht en lichaamsbeweging, en zij helpen mensen keuzes te maken in hun leefstijl die het risico op kanker kunnen verlagen.

Wil je ook het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunen? Dat kan via de website 'In actie tegen kanker'.