2014 7aug

Stage Entertainment kiest voor Gom Hospitality

2014 7aug

Stage Entertainment, het grootste live entertainmentbedrijf van Europa, heeft een driejarig schoonmaakcontract afgesloten met Gom Hospitality voor het AFAS Circustheater in Den Haag, het Beatrix Theater in Utrecht en het hoofdkantoor op de Boelelaan in Amsterdam. Bij de aanbesteding, begeleid door Henk Cornelisse - Facility Specialists, is gekozen voor Gom Hospitality als partner.

Stage Entertainment is de grootste live entertainment organisatie van Europa en is als musicalproducent marktleider in onder andere Nederland, Duitsland, Spanje en Rusland. Het bedrijf is ook actief op Broadway / in Noord-Amerika.

In Nederland bezit Stage Entertainment twee theaters, het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen. Als schoonmaakpartner is Gom Hospitality vanaf 1 augustus 2014 verantwoordelijk voor de schoonmaak van beide theaters én het dit jaar betrokken hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam.

De gast staat centraal

Bij Stage Entertainment is alles erop gericht om gasten een onvergetelijke voorstelling te bezorgen. Het bedrijf heeft daarin een uitstekende reputatie. "En goede schoonmaak draagt bij aan een prettige, gastvrije omgeving" aldus Patrick van der Veen, national accountmanager bij Gom Hospitality. 

Lees ook de case Stage Entertainment kiest voor Gom Hospitality.