201311mrt

Gom Food start 2013 met diervoeding

201311mrt

De businessunit Gom Food is succesvol. In 2013 starten we met een aantal mooie nieuwe opdrachten. Saturn Petfood B.V. is een leverancier van de luxere “natte” diervoeding. Het is een vol continue bedrijf die van zondag nacht tot met vrijdag avond produceert.

Op vrijdagnacht starten 17 medewerkers van Gom Food met de reiniging van de hele plant. De zeer hoge kwaliteitsstandaard verschilt niet van een productielocatie die voor de menselijke consumptie producten maakt. Daarnaast koos International Flavors & Fragrances Inc (IFF) voor al haar Nederlandse locaties voor Gom Food. IFF is de grootste fabrikant in de wereld op het gebied van creatie, productie en verkoop van aroma's en parfum. In Hilversum is het Nederlandse zenuwcentrum gevestigd. In Tilburg vind je het kantoor- en vooral de productieomgevingen van de geur- en smaakstoffen.

Tel de omvang daarbij op en je kunt je voorstellen dat zij erg hoge eisen stellen aan de schoonmaakleverancier! Met locaties in 35 landen is IFF met recht een wereldspeler te noemen. Producten van IFF zijn alom tegenwoordig, ze worden gebruikt in tal van producten variërend van frisdrank, cocktailsausjes, zeep en zelfs de geur van nieuwe auto’s. Naast Trigion is Gom Food nu het tweede Facilicombedrijf waarvoor IFF kiest.