De voorstelling begint al bij de entree

Een theater, een bioscoop: het zijn plekken waar schoonmaken compleet andere dimensies krijgt. Bezoekers zijn een avondje uit, verwachten vijfsterren-beleving en stemmen daar hun beoordeling op af. Te beginnen bij de entree of in de foyer. Eén missertje en die beleving wordt tenietgedaan. De verschillen tussen piek- en dalmomenten vragen bovendien veel flexibiliteit van een schoonmaakpartner. Bij Gom Hospitality weten we wat er bij komt kijken.

Onze ervaring hebben we opgedaan bij aansprekende opdrachtgevers. Al sinds 2012 maken we de Pathé theaters schoon. In 2019 ondertekenden we een nieuw contract met Stage Entertainment, waar we verantwoordelijk zijn voor een gastvrij bezoek aan het AFAS Circustheater (Scheveningen) en het Beatrix Theater (Utrecht).

KLANTCASE AFAS CIRCUSTHEATER

Ook overdag

Juist in een theater of in een bioscoop is het belang van gastvrijheid groot. En ook dáár kan een sectorspecialist als Gom Hospitality aan bijdragen: met de inzet van een facility host of dagkracht. Een extra paar wakende ogen voor de onverwachte momenten dat extra inzet gewenst is. Of om net die paar puntjes op de i te zetten aan het begin of einde van een voorstelling.

Flexibel meebewegen

Het aantal gasten laat zich niet altijd lang vooraf voorspellen. Dat vraagt om flexibiliteit bij u én bij ons. Dan is het vanzelfsprekend dat we daar in de schoonmaakbezetting rekening mee houden. Conform het principe ‘no show, no cost’ stemmen we de schoonmaakinzet af op de te verwachten vervuiling. Zo heeft u geen onnodige kosten. En u bent er ook van verzekerd dat het 100% schoon blijft als het ineens drukker is dan normaal.

We hebben kennis van uw sector

Sectorspecialist zijn we niet alleen in naam. Onze mensen maken alleen maar theaters, bioscopen, musea en vergelijkbare gebouwen schoon. Onze klantmanager en accountmanager komen alleen maar in deze omgevingen over de vloer. En dan kan het niet anders of je bent op de hoogte van de allerlaatste nieuwe ontwikkelingen. Dan kun je effectief best practices delen. Dan kun je, om kort te gaan, fungeren als een echte sparringpartner. Waarom zou u die expertise uit de eerste hand niet gebruiken in uw eigen gebouw?