201620okt

Tilburg University en Gom continueren samenwerking

201620okt

Op donderdag 13 oktober heeft de ondertekening van het schoonmaakcontract tussen Tilburg University (TiU) en Gom Schoonhouden plaatsgevonden. Hiermee is de samenwerking tussen de twee partijen verlengd én uitgebreid. Het nieuwe contract heeft een duur van twee jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van nog eens zes jaar.

TiU heeft dit voorjaar het regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging opnieuw in de markt gezet. Naast kwaliteit en continuïteit van de schoonmaakdienstverlening, lag de nadruk in de uitvraag vooral op belevingskwaliteit en innovatie. Met deze aanbesteding wilde de universiteit komen tot één partij voor regulier schoonmaakonderhoud en één partij voor gevel en glas voor de hele campus. De reden hiervoor is dat de universiteit streeft naar een uniform dienstverleningsconcept en niveau van dienstverlening, omdat studenten en medewerkers over de hele campus (18-tal gebouwen) kunnen studeren en werken. Na zorgvuldige selectie heeft Gom Schoonhouden beide percelen gegund gekregen.
 
Simone van de Velde, districtsdirecteur Gom Schoonhouden: “Wij zijn al 23 jaar actief op de campus van Tilburg University, maar een contractverlenging was echt geen vanzelfsprekendheid. In de afgelopen periode hebben we behoorlijk wat uitdagingen voor onze kiezen gekregen, maar deze zijn door onze Rayonmanager en haar team voortvarend opgepakt. Dit is bij onze opdrachtgever niet onopgemerkt gebleven. Ontzettend trots zijn wij er dan ook op dat, mede hierdoor, de universiteit opnieuw het vertrouwen in ons heeft uitgesproken en ons de kans geeft nu de héle campus schoon te houden.”
 
Bram Groothuis, medewerker contractmanagement TiU, over de gunning: “TiU doet al heel lang zaken met Gom. Gom heeft in die tijd bewezen een betrouwbare partner te zijn voor een kwalitatief hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.” Eric Thomassen, hoofd onderhoud en beheer bij TiU vult aan: “De onderwijswereld is een dynamische omgeving waar wij als facilitaire organisatie steeds weer de beste dienstverlening proberen te leveren en de lat steeds iets hoger leggen. Dit kunnen wij niet alleen, maar wel met betrouwbare partners als Gom.”
Op de foto staand v.l.n.r.:
Perry van Gils (accountdirecteur Gom), Bram Groothuis (medewerker contractmanagement TiU), Eric Thomassen (hoofd onderhoud & beheer TiU), Albert van der Meulen (algemeen directeur Gom), Marcel van Ieperen (directeur facility services TiU)
Zittend v.l.n.r.: Simone van de Velde (districtsdirecteur Gom), Jonika Keizer (rayonmanager Gom), Bianca van Vliet (campusmanager Gom), Paul Hoeijmans (hoofd real estate management TiU)