Schoonmaaktips

In het voorjaar is het voor veel mensen tijd voor de grote schoonmaak. We geven u graag enkele simpele schoonmaaktips om het nieuwe seizoen fris en schoon te beginnen!

Dekbed luchtig

Wilt u uw dekbed weer lekker dik maken? Stop deze dan in de droger met één of twee tennisballen. Het maakt wat lawaai, maar uw dekbed wordt hierdoor opgeklopt waardoor deze weer meer volume krijgt. 

Vlekken in een stoffen bank?

Vlekken in een stoffen bank gaan er met een doekje vaak lastig uit. Spuit u deze eerst in met een ontvetter, dan kunt u vervolgens met een spons en wat water grote vlekken eenvoudig verwijderen. Wrijf de plek daarna met een handdoek droog. Is de vlek nog niet helemaal verdwenen? Leg dan een laken over de vlek en strijk hier over heen. 

Toetsenbord laptop of computer schoonmaken

Wil je een toetsenbord schoonmaken dan kun je een spuitbusje met perslucht kopen. Daarmee is het mogelijk alle vuiligheid weg te blazen zonder dat je het toetsenbord beschadigt.

Tot slot: Opruimen

Weg met die oude troep, het is tijd voor schoon schip. Geen puf om het alleen op te pakken? Samen met een personal organizer is uw huis (en hoofd!) binnen een dag opgeruimder dan ooit. De personal organizer doorloopt samen met u het hele huis, voorziet u van nuttige opruimtips en helpt u spullen weer de baas te worden.