201625okt

Top drie redenen om sanitaire supplies via Gom te laten verzorgen

201625okt

Steeds vaker overwegen onze klanten om ook de sanitaire supplies door ons te laten verzorgen. Soms om vullingen te leveren voor bijvoorbeeld bestaande zeep-, toiletrol- en handdoekdispensers, maar ook steeds vaker om met nieuwe dispensers bij te dragen aan een stralende sanitaire ruimte.

De drie meest genoemde voordelen die klanten noemen, zijn:

Kostenreductie
Door centraal in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden. Daarnaast staan de kosten voor de schoonmaak én sanitaire voorzieningen op een factuur; dat scheelt handling en kosten bij klanten.  

MVO-bewustzijn
Zowel Satino (papier) en Initial (linnen) zijn voorbeelden van milieubewust ondernemen. Zelfs met Cradle-to-Cradle oplossingen.  

Uitstraling
Goed gekozen sanitaire voorzieningen met moderne dispensers is de meest kostenefficiënte upgrade van een sanitair ruimte. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere redenen die gelden bij de keuze voor sanitaire voorzieningen. Met de nieuwe sanitair-app van Gom tonen wij onze klanten met foto's en verbruikscijfers heel snel de mogelijkheden. En we kunnen samen, tijdens het gesprek, een offerte maken. Deze offerte wordt direct bezorgd in de mailbox van de opdrachtgever. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk op basis van de huidige verdeling mannen en vrouwen die van het pand gebruik maken.  

Vraag er gerust naar bij uw eigen contactpersoon van Gom: die helpt u graag!