201514okt

Tweede Expeditie Gastvrijheid weer een succes!

201514okt

Op donderdag 8 oktober organiseerde Gom ZorgSupport voor de tweede keer de 'Expeditie Gastvrijheid'. De expeditie werd dit keer gehouden bij Zorghotel De Wartburg; een mooie locatie van opdrachtgever AxionContinu. Meer dan 20 klanten verzamelden zich hier om met elkaar van gedachte te wisselen over het thema 'Gastvrijheid'.

De klanten kregen een mooi programma voorgeschoteld. Onder andere werd verteld hoe het Westfriesgasthuis winnaar is geworden van maar liefst 5 Gastvrijheidssterren. Ook werd het ontstaan van Zorghotel De Wartburg uitgelegd en hoe zij invulling geven aan gastvrijheid. Een rondleiding in het Zorghotel kon die middag dan ook niet ontbreken. Aan de hand van een aantal stellingen gingen de deelnemers en Gom ZorgSupport met elkaar in debat over het thema 'Gastvrijheid'.

En tot slot het informele gedeelte: parate kennis over gastvrijheid, schoonmaakkennis en Gom Zorgsupport werd getoetst in een kennisquiz, waarna er volop gelegenheid was om informeel met elkaar ervaring en kennis te delen. Sommige opdrachtgevers maakten afspraken om bij elkaar een kijkje in de keuken te nemen. De expeditie was een geslaagde dag, die in 2016 zeker een vervolg krijgt.