Gom Uitblinker - Wall of Fame

Eind 2017 heeft Gom de verkiezing Gom Uitblinker in het leven geroepen. Dit houdt in dat ieder kwartaal een Uitblinker wordt gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is. Deze Uitblinkers zijn gekozen door medewerkers van Gom zelf. Op deze pagina presenteren wij vol trots de Gom Uitblinkers.

Winnaar kwartaal 4-2018

Iets vroeger dan anders is eind november de winnaar van kwartaal 4 van 2018 bekend gemaakt:

Julie van Zwet van Gom Zorg!

Julie had nietsvermoedend haar werkoverleg met haar leidinggevende op de vestiging in Woerden. In het nieuwsbericht 'Gom Uitblinker kwartaal 4-2018: Julie van Zwet!' kun je teruglezen hoe Julie is verrast door haar team met de titel Gom Uitblinker.

Julie van Zwet , Gom Uitblinker 4-2018

Winnaars kwartaal 3-2018

Kwartaal 3 van 2018 is een wat uitzonderlijke; we hebben namelijk niet een maar twee Gom Uitblinkers! De jury kon geen keuze maken, dus is er bij uitzondering gekozen voor twee winnaars:

Stanislaw Majchrzak van Kleentec en Estergon Yilmaz van Gom Specialistische Reiniging!

Beide winnaars zijn in het bijzijn van collega's verrast en in het zonnetje gezet; lees hierover in het nieuwsbericht 'Niet een maar twee Uitblinkers!'.

Stanislaw Majchrzak van Kleentec, Gom Uitblinker kwartaal 3-2018

Estergon Yilmaz van Gom Specialistische Reiniging, Gom Uitblinker kwartaal 3-2018

Winnaar kwartaal 2-2018

Donderdag 5 juli 2018 is de winnaar bekend gemaakt:

Hicham Akourrih van Gom Onderwijs!

Team ‘Cobbenhagen building’ van Tilburg University was deze donderdagochtend bij elkaar geroepen want er zou iets bekend gemaakt worden. Directeur Gom Onderwijs, Michel van den Berg was ook aanwezig, dus dat maakte het wel extra spannend. In het nieuwsbericht 'Gom Uitblinker 2-2018: Hicham Akourrih!' wordt verteld hoe de bekendmaking is verlopen.

Hicham Akourrih, Gom Uitblinker kwartaal 2-2018

Winnaar kwartaal 1-2018

Dinsdag 27 maart 2018 is de winnaar bekend gemaakt:

Diana Jansen van Gom Zorg!

Dinsdagochtend waren alle Gom-medewerkers van de ochtendploeg van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis bij elkaar voor een koffiemomentje. Dat het niet alleen om een gezellig koffiemomentje ging werd al snel duidelijk: lees het terug in het nieuwsbericht 'De Gom Uitblinker van kwartaal 1-2018 is bekend!'.

Diana Jansen, Gom Uitblinker kwartaal 1-2018

Winnaar kwartaal 4-2017

Donderdag 14 december 2017 is de winnaar bekend gemaakt:

Arief Surjbali van Gom Hosptitality!

Tijdens zijn werk bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam is Arief totaal verrast door zowel Gom-collega's als medewerkers van de Van Nelle Fabriek: lees het terug in het nieuwsbericht 'De eerste Gom Uitblinker is bekend!'. 

Arief Surjbali, Gom Uitblinker kwartaal 4-2017