2016 4jan

Uitnodiging kennissessie op Beurs Facilitair

2016 4jan

Kost uw duurzame personeelsbeleid u geld, of levert het u geld op?

We moeten in Nederland allemaal langer doorwerken. In de facilitaire branche, en helemaal in de schoonmaak, is het dus voor elk bedrijf enorm van belang medewerkers gemotiveerd en vitaal aan het werk te houden. Maar hoe bepaal je wat mensen nodig hebben? Wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe maximaliseer je het effect tegen zo laag mogelijke kosten?

In onze ogen is het van groot belang inzichten en een innovatieve aanpak met de facilitaire wereld te delen: het is een gemeenschappelijke uitdaging. Daarom kiezen we voor een locatie en datum waarop veel facilitaire professionals in staat zijn de kennissessie bij te wonen.

Graag nodigen wij u uit voor een kennissessie over dit belangrijke onderwerp. Aan het eind van deze kennissessie beschikt u over de vijf onmisbare succesfactoren voor duurzame inzetbaarheid én praktische handvatten om er direct mee aan de slag te gaan!

Waar en wanneer?

Donderdag 14 januari
Beurs Facilitair - Brabanthallen Den Bosch
Paradezaal
Van 13.30 uur tot  14.30 uur

Uw gastheer en gastvrouw:

Meldt uzelf hier aan, dan weten we dat u komt en zorgen wij er voor dat u na afloop de presentatie, checklist en een samenvatting van de succesfactoren op het mailadres krijgt toegezonden.

We zien u graag op de beurs Facilitair tijdens deze kennissessie, waarna u uiteraard op de Facilicomstand welkom bent om na te praten.