Uw eigen schoonmaakonderhoud op hoger niveau brengen?

Houdt u de schoonmaak bij voorkeur in eigen hand, geheel of gedeeltelijk? Ook dan kunt u profiteren van de voordelen van Gom Zorg. U kunt kiezen uit begeleiding in een drietal verschillende formats. Voor welke vorm u ook kiest, u heeft altijd de zekerheid dat u deelt in de kennis en kunde van een van de meest innovatieve schoonmaakbedrijven.

Consultancy

Uw eigen aanpak spiegelen met de actuele benadering in de markt? Vraag onze consultants hun ideeën te delen met die van u. Daarmee kunt u zowel de efficiency als de kwaliteit van uw eigen dienst optimaliseren.

Under management

Goed management draagt sterk bij aan de kwaliteit van de schoonmaak. Via Gom Zorg kunt u die inschakelen. Ervaren leidinggevenden gaan met úw mensen aan de slag. Coachend, stimulerend en innoverend.

Stap voor stap uw schoonmaak outsourcen

Wilt u af van de zorgen rond schoonmaakonderhoud? En die in handen geven van een professionele partner die de balans tussen kwaliteit en efficiency optimaal houdt? Met onze dienstverlening dragen we ertoe bij dat u ook in tijden van krappere budgetten uw schoonmaak goed organiseert.
 
Gom Zorg onderkent de grote stap die het wellicht voor u is. Daarom geven we u de houvast in de vorm van het document ‘Outsourcing: het uitbesteden van uw huishoudelijke of schoonmaakdienst’. Daarin krijgt u antwoord op al uw vragen over de voordelen, de fasering en de eigenlijke implementatie.

In onze case "Daelzicht" kunt u lezen hoe wij onze visie op uitbesteding samen met onze klant in de praktijk hebben toegepast.

Terug naar overzicht Zorg