Gom Awards

We zijn weer gestart met de verkiezingen om de Medewerker van het jaar en het Team van het jaar te bepalen. Vanaf dit jaar noemen we het de Gom Awards.

Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in een landelijke verkiezing. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titel ‘Medewerker van het Jaar’ en ‘Team van het Jaar’.
 
Ook in 2019 gaan we met z’n allen de beste medewerker en het beste team in het zonnetje zetten.

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Vorig jaar heeft Gom de keus gemaakt zich volledig te specialiseren als sectorspecialist. Met de business unites Offices, Zorg, Onderwijs, Hospitality, Voedingsmiddelenindustrie (Kleentec) en Specialistische Reiniging. Elke business unit is specialist in zijn eigen vak. Dat geldt ook voor de medewerkers op de werkvloer. Iedere medewerker kan zich zo specialiseren in zijn eigen vakgebied in uw sector, waardoor de medewerkers meer en meer onderdeel worden van uw organisatie. Met als resultaat wat wij voor u als opdrachtgever willen bereiken: dé organisatie waar je prettig werkt, je optimistisch , energiek en welkom voelt.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten bijvoorbeeld). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers laten stralen!

Nominatieronde gesloten

De nominatieronde is gesloten. Opdrachtgevers hebben tot en met 1 februari hun nominatie kunnen uitbrengen. Eind februari brengen wij alle opdrachtgevers die genomineerd hebben op de hoogte of het team of de medewerker die zij hebben genomineerd door is naar de volgende ronde.

Winnaars 2018

Vorig jaar zijn na de eerste ronde van de verkiezingen de businessunitwinnaars, 6 medewerkers en 5 teams, doorgegaan naar de landelijke finale. Na de bezoeken van de landelijke jury zijn als winnaar voor 2018 uit de bus gekomen:

  • Medewerker van het jaar: Marli Sariman (werkzaam in Den Haag bij een opdrachtgever van CBRE)
  • Team van het jaar: Eurojust te Den Haag

Marli Sariman
Team Eurojust te Den Haag