Gom Awards

Elk jaar organiseert Gom de Gom Awards; een verkiezing waarbij de beste medewerker en het beste team in het zonnetje wordt gezet.

Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in deze landelijke verkiezing. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titels 'Medewerker van het jaar' en 'Team van het jaar'. 

Ook in 2020 gaan we op zoek naar de beste medewerker en het beste team!

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Sinds enkele jaren heeft Gom zich volledig gericht op sectorspecialisme met de business units Hospitality, Kleentec, Offices, Onderwijs, Specialistische Reiniging en Zorg. Elke business unit is specialist in zijn eigen vak. Dat geldt ook voor de medewerkers op de werkvloer. Iedere medewerker kan zich zo specialiseren in zijn eigen vakgebied in uw sector, waardoor de medewerkers meer en meer onderdeel worden van uw organisatie. Met als resultaat wat wij voor als opdrachtgever willen bereiken: dé organisatie waar je prettig werkt, je optimistisch, energiek en welkom voelt.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk bijvoorbeeld aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers welkom laten voelen!

Wat vragen wij van de klant?

Wij vragen de klant de schoonmaakmedewerker (m/v) en/of het team te nomineren die laat zien een echte vakspecialist te zijn, waardoor de organisatie van de klant een plek is waar je prettig werkt, je je optimistisch, energiek en welkom voelt. 

Bent u klant bij Gom of Kleentec?

Hebt u een schoonmaker of een team in gedachten die net dat stapje meer zet en zich een echte vakspecialist toont? Geef hen dan de kans om zich te bewijzen. Nomineer ze op de nominatiepagina’s:

Schoonmaakmedewerker nomineren

Team nomineren

U kunt uw nominatie tot en met vrijdag 14 februari 2020 insturen.

What's in it for me?

Het nomineren biedt leuke exposure mogelijkheden voor uw bedrijf. Onze Gom Awards worden op de voet gevolgd en krijgt de nodige media aandacht op social media en onze website. Als uw genomineerde wint, wordt uw bedrijf op deze media genoemd en getoond met logo. Tevens wordt er een persbericht waarin u als bedrijf wordt genoemd, verstuurd naar de diverse media.

De winnaars van 2019

Dit zijn de winnaars van 2019:

Medewerker van het jaar: voorman van Europastry in Oldenzaal, Michel Exel van Kleentec

Team van het jaar: NH Amsterdam Schiphol Airport hotel. Het team 45 medewerkers van Gom Hospitality is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 419 hotelkamers.

Michel Exel
NH Amsterdam Schiphol Airport