Gom Awards

We zijn weer gestart met de verkiezingen om de Medewerker van het jaar en het Team van het jaar te bepalen. Vanaf dit jaar noemen we het de Gom Awards.

Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in een landelijke verkiezing. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titel ‘Medewerker van het Jaar’ en ‘Team van het Jaar’.
 
Ook in 2019 gaan we met z’n allen de beste medewerker en het beste team in het zonnetje zetten.

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Vorig jaar heeft Gom de keus gemaakt zich volledig te specialiseren als sectorspecialist. Met de business unites Offices, Zorg, Onderwijs, Hospitality, Voedingsmiddelenindustrie (Kleentec) en Specialistische Reiniging. Elke business unit is specialist in zijn eigen vak. Dat geldt ook voor de medewerkers op de werkvloer. Iedere medewerker kan zich zo specialiseren in zijn eigen vakgebied in uw sector, waardoor de medewerkers meer en meer onderdeel worden van uw organisatie. Met als resultaat wat wij voor u als opdrachtgever willen bereiken: dé organisatie waar je prettig werkt, je optimistisch , energiek en welkom voelt.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten bijvoorbeeld). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers laten stralen!

Finalisten van 2019

Na de eerste ronde van de verkiezingen zijn de winnaars per business unit bekend gemaakt:

Medewerker van het jaar van business unit:
- Gom Hospitality: Ahmet Sonmez
- Gom Offices: Mine Bulut
- Gom Onderwijs: David Oosten
- Gom Specialistische Reiniging: Christian van Riel
- Gom Zorg: Angelika van Dooren
- Kleentec: Michel Exel

Team van het jaar van business unit:
- Gom Hospitality: NH Amsterdam Schiphol Airport
- Gom Offices: Sociale Verzekeringsbank Breda
- Gom Onderwijs: TU Delft
- Gom Zorg: Deventer Ziekenhuis
- Kleentec: Culivers

Deze business unit winnaars zijn doorgegaan naar de landelijke finale.

De winnaars van 2019 zijn bekend!

De winnaars van 2019 zijn bekend!

De voorman van Europastry in Oldenzaal, Michel Exel mag zich een jaar lang Gom-medewerker van het jaar noemen. De Award voor het team van het jaar is voor het NH Amsterdam Schiphol Airport hotel. Het team 45 medewerkers van Gom Hospitality is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 419 hotelkamers.

Michel Exel
NH Amsterdam Schiphol Airport