Verkiezing 'Medewerker/Team van het Jaar'

Een heus begrip: de verkiezingen ‘Medewerker/Team van het Jaar’ van Gom.
Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in een landelijke verkiezing. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titel ‘Medewerker van het Jaar’ en ‘Team van het Jaar’.
 
Ook in 2018 gaan we met z’n allen de beste medewerker en het beste team in het zonnetje zetten.

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Gom. Laat uw organisatie stralen. Dit is het resultaat dat wij voor de opdrachtgever willen bereiken: ‘Stralende organisaties waar je prettig werkt, je optimistisch, energiek en welkom voelt!’.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten bijvoorbeeld). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers laten stralen!

Wat vragen wij van de klant?

Wij vragen de klant de schoonmaker (m/v) of het team te nomineren die haar/zijn organisatie het meeste laat stralen.

Dit kon tot vrijdag 9 februari. De komende weken worden gebruikt om te bepalen welke genomineerden bezocht gaan worden door de jury van de betreffende regio of business unit. Natuurlijk worden de opdrachtgevers die deze toppers hebben genomineerd hiervan op de hoogte gehouden.

What's in it for me?

Het nomineren biedt leuke exposure mogelijkheden voor uw bedrijf. Onze verkiezing wordt op de voet gevolgd en krijgt de nodige media aandacht op social media, onze website, in ons relatiemagazine Stralen! en het kennisplatform Facilitair Online. Als uw genomineerde wint, wordt uw bedrijf op deze media genoemd en getoond met logo. Tevens wordt er een persbericht waarin u als bedrijf wordt genoemd, verstuurd naar de diverse media.

Winnaars 2017

Vorig jaar zijn na de eerste ronde van de verkiezingen de districtswinnaars, 7 medewerkers en 7 teams, doorgegaan naar de landelijke finale. Na de bezoeken van de landelijke jury zijn als winnaar voor 2017 uit de bus gekomen:

Medewerker van het Jaar Nermin Raifova is ook aangemeld voor de verkiezing Schoonmaker van het jaar van de Golden Service Awards; een verkiezing voor alle schoonmaakmedewerkers in Nederland. 

Nermin Raifova (Leaseplan Breukelen)
Team Maritiem vliegkamp de Kooy (Den Helder)