Vooruitgang boeken met uw eigen dienst

Consultancy, Under Management of Joint Venture met Gom?

Naast volledige uitbesteding van het schoonmaakonderhoud en andere ondersteunende diensten, kunt u ook bij Gom ZorgSupport terecht als u deze activiteiten uitvoert in eigen beheer. Wij stellen onze kennis en kunde eveneens ter beschikking als u deze activiteiten in eigen beheer wilt houden.

Consultancy

Wilt u efficiency- en/of kwaliteitsverbetering binnen uw eigen dienst realiseren of wilt u andere vernieuwingen doorvoeren? Benader ons dan voor een vrijblijvende intake. Onze vernieuw-experts helpen u graag van begin tot eind. Zij kunnen voor u een quick scan uitvoeren. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor een advies op maat. Indien het nodig is, staan zij uw organisatie bij in de doorvoering van een verandering.

Under management

Gom ZorgSupport hecht veel waarde aan het op juiste wijze aansturen en begeleiden van medewerkers. Dit kunnen wij ook voor uw eigen dienst verzorgen. Uw uitvoerende medewerkers blijven dan bij u in dienst en Gom ZorgSupport levert een leidinggevende (die in dienst blijft bij Gom ZorgSupport). Op deze wijze realiseren wij concrete verbeteringen op het gebied van productiviteit, gastvrijheid, kwaliteit en ziekteverzuim.