Waarom alleen stofzuigen niet voldoende is

Alleen stofzuigen is niet voldoende om zachte vloerbedekking langdurig schoon te houden. Regelmatig is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging nodig, afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en de soort vloerbedekking. 

Deze tapijtreiniging komt niet alleen de hygiëne en de atmosfeer ten goede, maar verlengt ook de levensduur van de vloerbedekking. Naast eenmalige reinigingen kunnen onze specialistische medewerkers desgewenst ook een compleet onderhoudsplan opstellen, waarbij de reinigingsfrequentie per ruimte wordt afgestemd op het daadwerkelijke gebruik. Want onze specialisten zijn ervaren in het toepassen van diverse reinigingsmethodes en daarbij is juist het advies over hoe de dagelijkse schoonmaak het beste kan aansluiten op onze werkzaamheden heel belangrijk voor u. En.... natuurlijk leveren wij elke ruimte weer netjes aan u op.  

Verschillende methoden tapijtreiniging
Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we:

  • droogpoederreiniging
  • de bonnetmethode 
  • de sproei-extractiemethode
  • shamponerenTerug naar het overzicht specialistische werkzaamheden