Webinar: zin en onzin rond corona

Op donderdag 22 oktober organiseerde Gom het interne webinar ‘Zin en onzin rond corona’. Operationeel manager Luc Trommelen van Gom Zorg ging in gesprek met deskundige infectiepreventie Janine Entius van Tensen & Nolte over corona in de schoonmaakbranche.

Het grote aantal live kijkers en de hoeveelheid vragen en reacties voor, tijdens en na het webinar geeft het belang van informatieverstrekking op dit onderwerp eens te meer aan. Naast een flink aantal antwoorden op inhoudelijke vragen van onze collega’s, komt in het webinar o.a. aan bod:

  • hoe overdracht van het virus plaatsvindt
  • wanneer je welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) moet dragen 
  • wat nut en noodzaak is van reinigen en desinfectie
  • wat de rol is van ventilatie

Terugkijken

Graag stellen we ook u in de gelegenheid het webinar terug te kijken op een moment dat u uitkomt. Vanzelfsprekend kunt u geen gebruik maken van de live-mogelijkheden tijdens dit webinar. Wilt u het webinar bekijken? Laat uw gegevens achter en ontvang een link om het webinar terug te kijken.

Door dit formulier te versturen ga ik ermee akkoord dat Gom mijn persoonsgegevens verwerkt om mijn vraag in behandeling te nemen en te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.