2015 2jul

Youngflex; een samenwerking van Gom en Albeda

2015 2jul

Echte klanten en veeleisende opdrachtgevers. Tientallen objecten met pittige deadlines. Fikse omzet en harde euro's. Allemaal past het bij Youngflex; een onderneming waar veelbelovende studenten een jaar lang de managementposities bekleden. Dinsdagochtend hebben op het hoofdkantoor van Facilicom sollicitatiegesprekken met de studenten voor deze unieke functies plaatsgevonden.

In het Prorest bedrijfsrestaurant, zusteronderneming van Gom, werden de tweedejaars studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening van het Albeda Collega Rotterdam onderworpen aan speeddates. In korte gesprekken met leidinggevenden van Gom - die op soortgelijke managementposities zitten - werd een selectie gemaakt tussen de studenten, om zo te beslissen wie in september de functies gaan bekleden.

De geselecteerde studenten worden tijdens het traject eveneens gecoacht door praktijkopleiders van het schoonmaakbedrijf. Donovan van Klinken (rechts op de foto) wordt business unit manager en zijn medestudent Elena Groepche (links op de foto) neemt de functie van HR-adviseur voor haar rekening. Pim van der Ven is uitgeroepen tot de rayonmanager en Mike Janssen mag zich vanaf september manager KZI noemen.

In september gaat Youngflex officieel van start. Gom kijkt uit naar het traject.