201721sep

Youngflex genomineerd voor European Cleaning & Hygiene Awards

201721sep

Gom Schoonhouden en Albeda College zijn met Youngflex genomineerd voor de European Cleaning & Hygiene Awards in de categorie Excellence in client/contractor partnerships.

Youngflex is het bedrijf dat Albeda College en Gom Schoonhouden gezamenlijk hebben opgericht in 2015. Studenten Facilitaire Dienstverlening vervullen de managementfuncties binnen dit bedrijf. Zij worden daarbij intensief begeleid door managers van Gom. De studenten kruipen in de rol van businessunitmanager, HR-adviseur, KZI-manager en rayonmanager en hebben zo een jaar lang de leiding over het bedrijf. Ze krijgen te maken met échte opdrachtgevers, échte medewerkers, échte omzet en een eigen verlies- en winstrekening. Zo doen de studenten zo reëel mogelijk kennis/ervaring op in het werken bij een facilitaire organisatie.

Met de European Cleaning & Hygiene Awards wordt erkenning gegeven aan opmerkelijke prestaties en initiatieven in de schoonmaakbranche uit heel Europa. In tien categorieën zijn awards te winnen. In drie daarvan is Facilicom vertegenwoordigd. Naast Youngflex is Gom Schoonhouden ook met BOMA/Greenspeed genomineerd voor de award best practice in implementing principles throughout the business en Jan-Hein Hemke van Facilicom UK gaat voor de award Inspirational leader of the year.

De award winnaars worden op 9 november bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en de andere genomineerd op de website van European Cleaning Journal.