201619apr

Youngflex genomineerd voor Golden Service Innovatie Award

201619apr

Gom Schoonhouden is met Youngflex genomineerd voor de Golden Service Innovatie Award 2016! Deze innovatieprijs is in het leven geroepen omdat er heel veel aan innovatie wordt gedaan in de branche, maar lang niet alle initiatieven en ideeën bekendheid krijgen. Dat moet anders, vinden ze bij de Golden Service Awards. Daarom bekronen zij opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche en willen een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn binnen en het imago van de branche. De jury heeft dit jaar 20 cases mogen beoordelen; Vernieuwingen die zijn ontstaan tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf of leverancier en schoonmaakbedrijf. Dat heeft geleid tot de nominatie van vijf cases, waaronder Youngflex!

Youngflex

Youngflex is de naam van het bedrijf dat Albeda College en Gom Schoonhouden gezamenlijk hebben opgericht en in september 2015 van start is gegaan. Derdejaars studenten Facilitaire Dienstverlening vervullen de managementfuncties binnen dit nieuwe bedrijf. Zij worden daarbij intensief begeleid door managers van Gom. De studenten kruipen in de rol van een businessunitmanager, een HR-adviseur, een KZI-manager en een rayonmanager en hebben zo een jaar lang de leiding over het bedrijf. Ze krijgen te maken met échte opdrachtgevers, échte medewerkers, échte omzet en een eigen verlies- en winstrekening. Zo doen de studenten zo reëel mogelijke kennis/ervaring op in het werken bij een facilitaire organisatie. Door daadwerkelijk een (klein) onderdeel te zijn van Gom krijgen de studenten inzicht in de operationele, staf- en managementwerkzaamheden bij een schoonmaakorganisatie.

Op 12 mei mogen wij voor de jury ons verhaal doen tijdens de uitreiking. Vorig jaar ging CSU er vandoor met de innovatieprijs. Wij hopen dit jaar het stokje over te mogen nemen.

Meer informatie over de cases kan je lezen op de website van de Golden Service Awards.